BioTechUSA Desert (100ct)
BioTechUSA Desert (100ct) διατροφικά στοιχεία
BioTechUSA Desert (100ct)
BioTechUSA Desert (100ct) διατροφικά στοιχεία

BioTechUSA Desert (100ct)

Desert (100ct)
Σε απόθεμα
15,90 €
με ΦΠΑ

Ήρθε η ώρα για την παραλία ή είστε σε αγωνιστική σεζόν; Σε κάθε περίπτωση, το νέο προϊόν Desert της BioTechUSA είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης έτοιμος να σας δώσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Περιγραφή

BioTechUSA Desert

Το τελικό στάδιο της εμφάνισής σας επιτυνχάνεται μέσω του συνδυασμού μυών χωρίς υγρά και με την χαμηλής περιεκτικότητας λιπαρών στο σώμα.Ο κύριος στόχος της μείωσης αυτής είναι να μεγιστοποιηθεί η συνειδητή απώλεια λίπους, διατηρώντας παράλληλα την υφιστάμενη μυϊκή μάζα. Το κλειδί για την επίτευξη ενός τέτοιου αποτελέσματος δεν γίνεται κατά κύριο λόγο σωστά μόνο με τη χρήση των μηχανημάτων στο γυμναστήριο. Η λύση βρίσκεται στο σχεδιασμό και την αυστηρή τήρηση του πρόγράμματος, της ιδανικότερης ημερήσιας διατροφής, καθώς και στην σωστή λήψη υγρών.

- H περιεκτικότητα του προϊόντος σε μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και της κανονικής απόδοσης ενέργειας των μεταβολικών διεργασιών.

- Το περιεχομένου του προϊόντος σε μαγνήσιο και κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στην διατήρηση της φυσιολογικης ψυχολογικής λειτουργίας.

- Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε κάλιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Πάρτε 3 κάψουλες το πρωί. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist