BioTechUSA Shaper (90ct)
BioTechUSA Shaper (90ct) διατροφικά στοιχεία
BioTechUSA Shaper (90ct)
BioTechUSA Shaper (90ct) διατροφικά στοιχεία

BioTechUSA Shaper (90ct)

Shaper (90ct)
Διαθέσιμο στο κατάστημα
26,90 €
με ΦΠΑ

Με τους ειδικούς της BioTechUSA θελήσαμε να φτιάξουμε ένα προϊόν το οποίο θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να φτάσουν το ιδανικό τους βάρος. Ως εκ τούτου, δημιουργήσαμε ένα λιποδιαλυτικό χωρίς διεγερτικά. Το Shaper είναι ένα ασφαλές προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για μεγάλο διάστημα, χωρίς όριο, εφόσον θέλεις να χάσεις περιττό βάρος ή να γίνεις πιο αδύνατος.

Περιγραφή

BioTechUSA Shaper

- Χωρίς καφεΐνη
- Χωρίς λακτόζη
- Χωρίς απαγορευμένες ουσίες
- Με λειτουργικά αμινοξέα: L-καρνιτίνη και L-τυροσίνη
- Με 2 τύπους φυτικά εκχυλίσματα: το φρούτο garcinia cambogia (HCA) και συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA)
- Με 4 διαφορετικά ιχνοστοιχεία: χρώμιο, ιώδιο, σίδηρο και ψευδάργυρο
- Με 5 βιταμίνες: Σύνθεση από βιταμίνη B (Βιταμίνη B3, B5, B6 και B12) και φολικό οξύ.

Το προϊόν εμπεριέχει τα απαραίτητα αμινοξέα σε μια διατροφή, όπως την L-καρνιτίνη και την L-τυροσίνη, αλλά επίσης εμπεριέχει εκχυλίσματα βοτάνων που με βοήθησαν αρκετά στο να χτίσω το σώμα που έχω σήμερα. Ως εκ τούτου, προσθέσαμε όλες τις βιταμίνες και ιχνοστοιχεία στο προϊόν, τα οποία βοηθούν το σώμα σου κατά την προπόνηση. Είμαι περήφανος για το ότι δημιουργήσαμε μια σύνθετη φόρμουλα εξαιρετικής ποιότητας μαζί με την BioTechUSA, που – όταν  συνδυάζεται με συνειδητή διατροφή και συχνή άσκηση - μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους ώστε να ξεφορτωθούν περιττό βάρος.» - Ulisses

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ SHAPER

Το προϊόν συμπεριλαμβάνει βιταμίνες B6 και B12, οι οποίες συντελούν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος, καθώς και στις μεταβολικές λειτουργίες του μεταβολισμού. Η περιεκτικότητα του προϊόντος σε ψευδάργυρο βοηθά στη διατήρηση μιας φυσιολογικής ισορροπίας οξέος-βάσης, καθώς και σε έναν υγιή μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπαρών. Η περιεκτικότητά του προϊόντος σε χρώμιο συντελεί στη διατήρηση σωστών επιπέδων του σακχάρου. Ο σίδηρος που εμπεριέχεται  στο προϊόν σε βοηθά στο να διατηρήσεις μια υγιή διανοητική ικανότητα. Επιπρόσθετα, το περιεχόμενο του προϊόντος σε ιώδιο συντελεί στη φυσιολογική παραγωγή των θυρεοειδών ορμονών και την υγιή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα.

Προτείνουμε το Shaper εάν:

θέλεις να χάσεις βάρος, και σε περίπτωση αν είσαι αρκετά υπέρβαρος
ψάχνεις προϊόντα που μπορείς να καταναλώνεις με ασφάλεια και για μεγάλο χρονικό διάστημα
προτείνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες
έχεις δυσανεξία στη λακτόζη
είσαι ευαίσθητος στις επιδράσεις της καφεΐνης

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Πάρτε 3 κάψουλες την ημέρα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές
Product added to wishlist