Universal 100% Beef Aminos (400ct)
Universal 100% Beef Aminos (400ct) διατροφικά στοιχεία
Universal 100% Beef Aminos (400ct)
Universal 100% Beef Aminos (400ct) διατροφικά στοιχεία

Universal 100% Beef Aminos (400ct)

100% Beef Aminos (400ct)
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
28,90 €
με ΦΠΑ

Το 100% Beef Aminos είναι ένα μείγμα υψηλής δραστικότητας ανώτερης ποιότητας αμινοξέα βόειου κρέατος που προέρχονται απομονωμένη πρωτεΐνη βόειου κρέατος υψηλής ποιότητας, συμπύκνωμα αλβουμίνης βόειου κρέατος και συκώτι από βόειο κρέας Αργεντινής. Κάθε δισκίο περιέχει ένα πλήρες φάσμα υψηλής συγκέντρωσης αμινοξέων, καθώς και πολλά άλλα αναγκαία και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Περιγραφή

Universal Nutrition
Κάθε μερίδα παρέχει μια διαφορετική πηγή αμινοξέων που προέρχονται αποκλειστικά από πηγές βόειου κρέατος υψηλής ποιότητας. Όταν το 100% Beef Aminos λαμβάνεται πριν από κάθε γεύμα, αυξάνει σημαντικά την ημερήσια πρόσληψη αμινοξέων. Το 100% Beef Aminos τις δυνατότητες του βόειου κρέατος, και με τη σειρά του παρέχει ιδανική υποστήριξη για την προσθήκη της μυϊκής μάζας στο σώμα. Το 100% Beef Aminos είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα του βόειου κρέατος, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις λόγω κάποιων μειονεκτημάτων του, όπως η υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 3 ταμπλέτες με κάθε γεύμα να αυξήσει την περιεκτικότητα σε αμινοξέα του γεύματος ή μεταξύ των γευμάτων για να παρέχει μια σταθερή ροή της ποιότητας των αμινοξέων στο σώμα σας. Η ημερήσια πρόσληψη μπορεί να αυξηθεί σταδιακά σε 6 έως 9 δισκία ανά συνεδρίαση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist