Scitec Nutrition T/GH (300g)
Scitec Nutrition T/GH (300g) διατροφικά στοιχεία
Scitec Nutrition T/GH (300g)
Scitec Nutrition T/GH (300g) διατροφικά στοιχεία

Scitec Nutrition T/GH (300g)

T/GH (300g) - Cherry Vanilla
Σε απόθεμα
29,90 €
με ΦΠΑ
Γεύση

Περιγραφή

Το Scitec Nutrition Τ/GH αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Παρέχει ένα σύμπλεγμα για την τεστοστερόνη, την ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση της απόδοσης με 12 ισχυρά, επιλεγμένα συστατικά!

Scitec Nutrition T/GH

Παρέχει DAA (D-ασπαρτικό οξύ), ισχυρή δόση 3 γραμμαρίων, και καρνιτίνες στις προηγμένες μορφές Propionyl L-καρνιτίνης και ακετυλο L-καρνιτίνη. Οι εκδόσεις αργινίνης AKG και ορνιθίνης περιλαμβάνονται επίσης στην αμινο συγκρότημα!

Το T/GH περιέχει βιταμίνη D3, βόριο και άλλα βασικά μέταλλα των οποίων ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, και συμβάλλει στην φυσιολογική γονιμότητα και στην αναπαραγωγή. Η βιταμίνη D στηρίζει τη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας των μυών και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών, την κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος (νευροδιαβίβαση και τη σύσπαση των μυών, συμπεριλαμβανομένων καρδιακού μυός), για τη μείωση της κούρασης, κοπωσης, αποδίδοντας το φυσιολογικό μεταβολισμό ενέργειας και την ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Ανακατέψτε 1 μερίδα (10 g) με 200 ml νερό την ημέρα και πιείτε το πριν πάτε για ύπνο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

728633112074

Κριτικές (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Product added to wishlist