Universal Creatine (500g)
Universal Creatine (500g) διατροφικά στοιχεία
Universal Creatine (500g)
Universal Creatine (500g) διατροφικά στοιχεία

Universal Creatine (500g)

Creatine (500g)
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
18,90 €
με ΦΠΑ

Υπάρχει κακή κρεατίνη και καλή κρεατίνη. Στη συνέχεια υπάρχει και καταπληκτική κρεατίνη. Ποια είναι η διαφορά; Η ποιότητα κατασκευής και μορφή παρασκευής. Η κλινικά εικάζόμενη μορφή είναι η σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης.

Περιγραφή

Universal Nutrition
Η καλύτερη μονοϋδρική κρεατίνη κατασκευάζεται στη Γερμανία. Η σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης μας είναι γερμανική κρεατίνη τόσο καθαρή σε πατενταρισμένη μορφή. Είναι ένα από τις καλύτερες στον κόσμο. Η ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) είναι η πηγή ενέργειας για όλες τις μυϊκές συστολές (bodybuilding).

Η ενέργεια δημιουργείται όταν η ATP απελευθερώνει μία από τις φωσφορικές ομάδες (ATP γίνεται ADP). Η κρεατίνη δωρίζει ένα φωσφορικό άλας στην ADP, αναμορφώνοντας την ΑΤΡ, και άρα αποκαθιστώντας την ATP δεηαμενή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ασκηθείτε σκληρότερα, για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο αποτελεσματικά. Η χρήση κρεατίνης μπορεί να αυξήσει τη δύναμη και την απόδοσή σας. Μπορεί να βοηθήσει στην στη δημιουγία μυϊκής μάζας  προσφέροντας όγκο και ενυδατωση στα μυϊκά κύτταρα, δημιουργώντας έτσι ένα απαραίτητο αναβολικό περιβάλλον για την ανάπτυξη.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Aναμίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού με 420-480 ml από το αγαπημένο σας ρόφημα σας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist