Universal Glutamine (300g)
Universal Glutamine (300g) Διατροφικά Στοιχεία
Universal Glutamine (300g)
Universal Glutamine (300g) Διατροφικά Στοιχεία

Universal Glutamine (300g)

Glutamine (300g)
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
25,90 €
με ΦΠΑ

Η γλουταμίνη είναι από τα πιο ευέλικτα όλων των αμινοξέων και μεταξύ των κορυφαίων αμινοξέων που χρησιμοποιούνται από αθλητές υψηλού επιπέδου. Μεταξύ των πολλών λειτουργιών του, η γλουταμίνη αποτοξινώνει από την αμμωνία, ρυθμίζει την πρωτεϊνική σύνθεση και την υποβάθμιση των πρωτεϊνών.

Περιγραφή

Universal Nutrition
Λειτουργεί ως μεταφορέας του αζώτου, υποστηρίζει την κυτταρική ενυδάτωση, υποστηρίζει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης, διατηρεί την ισορροπία οξέων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, είναι πρόδρομος της ενέργειας και ενισχύει την παραγωγή γλυκογόνου στο ήπαρ.

Με λίγα λόγια, η γλουταμίνη έχει τόσο αναβολικές όσο και αντι-καταβολικές δράσεις. Η γλουταμίνη αντιπροσωπεύει περίπου το 60% της συνολικής ενδομυϊκής ποσότητας ελεύθερων αμινοξέων στο σώμα και το 20% του συνόλου των κυκλοφορούντων αμινοξέων. Σε αντίθεση με σχεδόν όλα τα άλλα αμινοξέα, η γλουταμίνη περιέχει δύο άτομα αζώτου. Εξαιτίας αυτού του επιπλέον ατόμου αζώτου, η γλουταμίνη ονομάζεται "όχημα" αζώτου. Η Γλουταμίνη μεταφέρει άζωτο, όπου το σώμα χρειάζεται περισσότερο.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Αναμίξτε 1-2 κουταλιές σε 240-350ml το αγαπημένο σας ρόφημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήσετε την σκόνη Γλουταμίνης με το αγαπημένο σας πρωτεϊνικό ρόφημα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές
Product added to wishlist