Stacker2 Stacker 4 (100ct)
Stacker2 Stacker 4 (100ct) διατροφικά στοιχεία
Stacker2 Stacker 4 (100ct)
Stacker2 Stacker 4 (100ct) διατροφικά στοιχεία

Stacker2 Stacker 4 (100ct)

Stacker 4 (100ct)
Σε απόθεμα
30,90 €
με ΦΠΑ

Τo Stacker 4 είναι ένα θερμογενετικό λιποδιαλυτικό που συνδυάζει τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά, ενεργά συστατικά. Ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει το σωματικό λίπος, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη τη μυϊκή μάζα.

Περιγραφή

Stacker2 Stacker 4

Είναι φυσικό άλλωστε να για τους αθλητές να θέλουν να διατηρήσουν τη μυϊκή μάζα που απέκτησαν θέλοντας παράλληλα να έχουν αυξημένη ενέργεια και μεταβολισμό, μειωμένη όρεξη κι επιθυμία για ακατάστατα γεύματα ώστε να μειώσουν το συσσωρευμένο λίπος.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ενεργών συστατικών και ακολουθώντας παράλληλα μια ισορροπημένη διατροφή κι ένα πρόγραμμα άσκησης, το Stacker 4 εγγυημένα θα τονώσει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος, παράγοντας ακόμα περισσότερες καύσεις κατά τη διάρκεια αλλά και πολύ μετά την προπόνηση.

Το Stacker 4 στοχεύει μόνο στο ήδη υπάρχον σωματικό λίπος, χωρίς να επηρεάζει την διάθεση, την ενεργητικότητα αλλά και τη μυϊκότητα του αθλητή, προσφέροντας μόνο πνευματική συγκέντρωση, περισσότερο ιδρώτα, αποβολή τοξινών και περιττών υγρών από το σώμα και τελικά ένα πιο σφιχτό και γραμμωμένο σώμα.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

1 κάψουλα το πρωί και άλλη 1 πριν την προπόνηση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist