Stacker2 7 PhenylStack (100ct)
Stacker2 7 PhenylStack (100ct) διατροφικά στοιχεία
Stacker2 7 PhenylStack (100ct)
Stacker2 7 PhenylStack (100ct) διατροφικά στοιχεία

Stacker2 7 PhenylStack (100ct)

7 PhenylStack (100ct)
Σε απόθεμα
28,90 €
με ΦΠΑ

Το 7-Phenylstack αρχικά προσφέρει εξαιρετική δράση στον περιορισμό της όρεξης για άστατα και λιπαρά γεύματα, ο Νο1 κίνδυνος για οποιαδήποτε καλή διατροφή. Με το μοναδικό μείγμα ενεργών συστατικών μας δίνει ένα αίσθημα ζωντάνιας και ενέργειας στην προπόνηση αλλά και σε όλη την υπόλοιπη μέρα.

Περιγραφή

Stacker2 7 PhenylStack


Όταν θέλεις να χάσεις το περιττό λίπος, πρέπει να επικεντρωθείς στο σώμα σου το ίδιο. Όχι τόσο στη ζυγαριά, όσο στον καθρέφτη. Η σωστή διατροφή και προπόνηση είναι δύο μεγάλοι παράγοντες επιτυχίας, όμως δεν είναι οι μόνοι. Καλή διατροφή και προπόνηση κάνουν πολλοί, όμως για να αποκτήσεις το στεγνό σώμα που ονειρεύεσαι θες κάτι παραπάνω.

Θες το απαραίτητο boost για να ξεπεράσεις τα όρια που βάζει το ίδιο το σώμα αλλά και η καθημερινότητά μας. Με το 7-Phenylstack θα έχεις τα απαραίτητα εφόδια ώστε το σώμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά προπόνησης μπαίνει σε διαδικασία καύσεων, μέσω της θερμογέννεσης και της αύξησης του μεταβολικού ρυθμού, χρησιμοποιώντας την ειδική τεχνολογία Microchip-4.

Ολοκληρώνεις την προπόνηση με μεγαλύτερη ενέργεια και ζωντάνια και μετά τις πρώτες κιόλας μέρες, βλέπεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Δύο κάψουλες μετά τα γεύματα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές
Product added to wishlist