BioTechUSA B-Complex (60ct)
BioTechUSA B-Complex (60ct) διατροφικά στοιχεία
BioTechUSA B-Complex (60ct)
BioTechUSA B-Complex (60ct) διατροφικά στοιχεία

BioTechUSA B-Complex (60ct)

B-Complex (60ct)
Σε απόθεμα
11,90 €
με ΦΠΑ

Ένα ισορροπημένο σύμπλεγμα Β το οποίο παρέχει 8 απαραίτητες Β βιταμίνες μαζί με άλλες βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και βότανα. Οι βιταμίνες Β υποστηρίζουν το μεταβολισμό του υδατάνθρακα και την παραγωγή ενέργειας. Εμπλουτισμένο με βότανα όπως guarana, ginseng, bee pollen και βιοφλαβονοειδή.

Περιγραφή

BioTechUSA B-Complex

Η Βιταμίνη B2 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και συμβάλλει στη διατήρηση των κανονικών βλεννογόνων, του δέρματος και της όρασης.

Η Niacin παρέχει διατροφική υποστήριξη για κανονική ψυχολογική λειτουργία καθώς μειώνει την κούραση και την κόπωση.

Η Vitamin B6 παίζει ρόλο στη διατήρηση κανονικών επιπέδων ομοκυστεΐνης, ρυθμίζει τη λειτουργία των ορμονών και βοηθάει το μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου.

Το Φυλλικό οξύ συμβάλλει επίσης στην κανονική σύνθεση αμινοξέων και στο σχηματισμό του αίματος κι επίσης στηρίζει την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικούς συστήματος.

Η Vitamin B12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας, την κανονική ψυχολογική λειτουργία και το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Η Biotin λειτουργεί σαν συνένζυμο και συνεισφέρει στον κανονικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών. Παρέχει στήριξη για τα μαλλιά και τα νύχια

Το Vitamin B Complex περιλαμβάνει επίσης σημαντικά μέταλλα όπως σίδηρος ο οποίος εμπλέκεται στη χρησιμοποίηση ενέργειας.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Ως συμπλήρωμα διατροφής παίρνετε 2 ταμπλέτες καθημερινά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist