Scitec Nutrition ZMB6 (60ct)
Scitec Nutrition ZMB6 (60ct) διατροφικά στοιχεία
Scitec Nutrition ZMB6 (60ct)
Scitec Nutrition ZMB6 (60ct) διατροφικά στοιχεία

Scitec Nutrition ZMB6 (60ct)

ZMB6 (60ct)
Σε απόθεμα
10,90 €
με ΦΠΑ

Περιγραφή

Το Scitec Nutrition ZMB6 είναι ένας ουσιώδης συνδυασμός μετάλλων/βιταμινών παρέχοντας Ψευδάργυρο, Μαγνήσιο και βιταμίνη Β6. Ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο συνεισφέρουν στην φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών, στη διατήρηση των οστών και να έχουν ένα ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Scitec Nutrition ZMB6
Ο Ψευδάργυρος και η Βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Μαγνήσιο και η Βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στον φυσιολογικό μεταβολισμό απόδοσης ενέργειας και στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του DNA και στον οξεοβασικό μεταβολισμό, στον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων και των μακροθρεπτικών συστατικών, στην φυσιολογική νοητική λειτουργία, στην φυσιολογική γονιμότητα και την αναπαραγωγή, στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, στην διατήρηση των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος και της όρασης, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της τεστοστερόνης στο αίμα και για την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Το Μαγνήσιο συμβάλλει στην ηλεκτρολυτική ισορροπία, στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος: νευροδιαβίβαση και σύσπαση των μυών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών μυών και στην διατήρηση των δοντιών.

Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

Πάρτε 2 κάψουλες ημερησίως.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κριτικές (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist