Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


To Rush Enraged είναι από τα ελάχιστα προεξασκητικά συμπληρώματα που χρησιμοποιούν την ειδική time release τεχνολογία, ώστε η δράση του να διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Περισσότερες λεπτομέρειες

30,90 € με ΦΠΑ

Άλλα μεγέθη

Άλλες πληροφορίες

Stacker2 Rush Enraged

Οι περισσότεροι αθλητές λαμβάνουν το προεξασκητικό τους μεμιάς λίγο πριν την προπόνηση. Πολλά από τα ενεργειακά συστατικά, όπως η καφεΐνη, απορροφώνται και δρουν πολύ γρήγορα, ανεβάζοντας την ενέργεια στο σώμα. Όμως το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι όσο γρήγορα ανεβαίνει η ενέργεια και ένταση άλλο τόσο γρήγορα τα επίπεδα ενέργειας πέφτουν και το σώμα ξεμένει από δυνάμεις. Το ιδανικό προεξασκητικό πρέπει να διαρκεί περισσότερο, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να προπονηθούν περισσότερο χωρίς πρόβλημα. Το Rush Enraged κάνει ακριβώς αυτό. Χάρη στον ιδανικό συνδυασμό γρήγορων, μέσων και βραδύτερων ενεργών συστατικών προσφέρει στους αθλητές ενέργεια και ένταση στην προπόνηση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η σύνθεσή του αποτελείται από 18 διαφορετικά ενεργά συστατικά που θα απογειώσουν την διάθεση για προπόνηση, θα προκαλέσουν αιμάτωση στους μύες και φλεβικότητα, δίνοντας όμως παράλληλα την αίσθηση ανάρρωσης και αποκατάστασης με το σύνολο των αμινοξέων, βιταμινών και αντιοξειδωτικών που περιέχει.

Οδηγίες Χρήσης & Δοσολογία

1 δοσομετρητής πριν την προπόνηση